Win kaarten voor Ronald Giphart en Jaap Robben - 'Ja' in Stadsschouwburg Utrecht (Afgelast)

Body: 

Tijdens een energieke en vrolijke voorstelling nemen de schrijvers Ronald Giphart en Jaap Robben je mee op zowel een ontroerende als hilarische ontdekkingsreis door de kronkels van hun geest. DUB geeft kaarten weg voor de voorstelling op maandag 23 maart in Stadsschouwburg Utrecht! Helaas is dit programma afgelast vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Zodra er een nieuwe datum bekend is zullen we dit op onze website vermelden.

Van oudsher zijn het schrijvers die soelaas bieden voor sluimerende somberte. Als vertegenwoordigers in troost hebben de afgelopen jaren veel auteurs door het land getrokken, Ronald Giphart en Jaap Robben voegen zich nu bij hen. In hun energieke en vrolijke voorstelling vol literair variété gaan zij veelvuldig ja zeggen. “Jaha. Jaja. Jaah!” De schrijvers nemen je mee op een zowel ontroerende als hilarische ontdekkingsreis en voor wie mee wil op die tocht, is er eigenlijk maar één antwoord: “ja!”

Winnen
Helaas is dit programma afgelast vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven voor de voorstelling op maandag 23 maart (aanvang 20.30 uur) in Stadsschouwburg Utrecht. Mail, om kans te maken op twee kaarten, uiterlijk 19 maart je naam en telefoonnummer naar DUBprijsvraag@uu.nl Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Facebook Twitter Whatsapp Mail