Win kaarten voor Star Wars Identities: The Exhibition!

Body: 

STAR WARS™ Identities is een tentoonstelling met 200 originele Star Wars rekwisieten, kostuums, tekeningen en meer, gecombineerd met een identity quest. DUB geeft kaarten weg voor de expositie die nog tot 11 maart 2018 te zien is in Pathé CineMec Utrecht.

Het verhaal van elk Star Wars personage wordt verteld aan de hand van originele objecten uit de collectie uit de Lucasfilm Archives. De collectie is vooral gebaseerd op de zes eerste episodes maar er komen ook items aan bod uit The Clone Wars™ en een aantal uit Star Wars Episode VII: The Force Awakens™. Favorieten als Darth Vader, R2-D2, Chewbacca, Boba Fett, Yoda, de Millennium Falcon en nog veel meer zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor bezoekers van alle generaties.

Word een Star Wars held
Wie zou jij zijn als je een Star Wars held was? Een oude, wijze Jedi Master? Een Twi’lek? Bezoekers kunnen de personages uit Star Wars op een nieuwe manier herondekken en daarnaast de eigen identiteit verkennen door middel van één simpele en diepzinnige vraag: What forces shape you? 

Door middel van een audiotour en een RFID polsband kun je een identity quest ervaren, waarbij aspecten uit het eigen karakter gecombineerd worden met fictieve elementen uit het Star Wars universum. Deze interactieve ervaring is verweven met de collectie; zo loopt de identity quest langs tien interactieve stations als een rode draad door de hele tentoonstelling.

Aan het einde van de tentoonstelling wordt voor iedere bezoeker het unieke Star Warspersonage onthuld. Deze creatie is vervolgens online te delen met familie en vrienden. 

Winnen
STAR WARS™ Identities: The Exibithion is tot en met 11 maart te zien in Pathé CineMec Utrecht, adres: Berlijnplein 100 Utrecht. DUB mag 2x2 kaarten weggeven, waarvan je zelf een dag kan bepalen. De expositie is dagelijks geopend, bekijk hier de openingstijden. Mail om kans te maken op twee toegangskaarten vóór 15 december je naam, telefoonnummer en het antwoord op de vraag: 'Waar komen de originele objecten uit de collectie vandaan?' naar dubprijsvraag@uu.nl.   

Facebook Twitter Whatsapp Mail