Win kaarten voor theatervoorstelling Kruistocht in Stadsschouwburg Utrecht

Body: 

Stadsschouwburg Utrecht presenteert op 7, 8 en 9 november 2017 de Theatervoorstelling Kruistocht, een voorstelling gebaseerd op dat dikke boek van Thea Beckman over die kinderen die heel ver moeten lopen en die ene jongen in die moderne broekDUB geeft kaarten weg voor de voorstelling op donderdag 9 november. 

Wie kent het verhaal Kruistocht in Spijkerbroek niet? Hele generaties groeiden er mee op. Ook op de makers van Kruistocht maakte het boek dat het verhaal vertelt van een jongen die via een tijdmachine midden in een kruistocht van 1212 belandt, een onuitwisbare indruk. Theater Artemis maakt een theatervoorstelling van dit boek, maar dan bekeken vanuit deze tijd. 

Kruistocht
Twintig jaar geleden lagen de begrippen kruistocht en heilige oorlog ver achter ons, maar sinds ' 11september'  voeren wij in onze moderne spijkerbroek nieuwe kruistochten. En wie weet wat de toekomst brengt? Als Beckman haar boek nu had geschreven, wie zou dan haar hoofdpersoon zijn? Een geradicaliseerde jongen uit Amsterdam-West? Het kind van een boze PVV-stemmer? Kruistocht bekijkt Beckmans boek vanuit deze tijd. Een voorstelling over moed, vriendschap, kuddegedrag en de grote strijd tussen Oost en West.

Winnen
DUB mag 2x2 kaarten weggeveven voor de voorstelling op donderdag 9 november 2017 om 19.30 uur in Stadsschouwburg Utrecht.  Mail, om kans te maken op twee kaarten, voor 3 november je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl

Facebook Twitter Whatsapp Mail