Win kaarten voor thriller Que Dios nos perdone in Filmtheater 't Hoogt

Body: 

Vanaf 12 juli draait de psychologische thriller Que Dios nos perdone van Rodrigo Sorogoyen in de Nederlandse bioscopen. DUB mag 3x2 kaarten weggeven voor een voorstelling naar keuze in Filmtheater 't Hoogt.

Roberto Álamo (La piel que habito) en Antonio de la Torre (La isla minima, The Fury of a Patient Man) spelen de hoofdrollen in Que Dios nos perdone. In San Sebastian won de film de juryprijs voor beste scenario en Roberto Álamo werd voor zijn rol bekroond met de Spaanse filmprijzen: Goya, Feroz en José María Award. 

Over de film
De film speelt zich af in 2011 tijdens een hete zomer in Madrid. De stad staat die zomer onder hoogspanning: anderhalf miljoen gelovigen wachten op de komst van paus Benedictus XVI, een nieuwe bezuinigingsronde van de regering zorgt voor felle demonstraties en er loopt een seriemoordenaar rond die het heeft voorzien op oudere vrouwen. Twee rechercheurs met de nodige persoonlijke problemen, de introverte Velarde en de extraverte Alfaro, krijgen de opdracht de zaak zo snel en stil mogelijk op te lossen.

Winnen
DUB mag 3x2 filmkaarten weggeven voor de voorstelling in Filmtheater 't Hoogt, geldig zolang de film daar draait. Zie voor meer informatie en tijden: https://www.hoogt.nl. Mail om kans te maken op twee kaarten vóór 5 juli je naam en telefoonnummer naar: dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen uiterlijk 6 juli persoonlijk bericht.

Facebook Twitter Whatsapp Mail