Foto: TREK

Winnen: een TREK-tocht bij Festival TREK voor jou én twee vrienden!

Body: 

Festival TREK komt dit jaar voor de vierde keer naar Utrecht. Dat betekent weer vijf dagen lekker eten en drinken gecombineerd met theater, kleinkunst en live muziek. DUB mag een TREK-tocht, bestaande uit drie gerechtjes p.p., TREK-glazen, een fles wijn én cocktails, voor jou en twee vrienden weggeven!

Van sushi tot Surinaams en van vega tot burgers: TREK biedt een ruim aanbod aan streetfood. Je kan plaatsnemen aan de Chef’s Table in één van de mobiele foodtrucks, verrassende gerechten proeven of, -als je durft- je wagen aan smaakvol bereide insecten. Ook is er een speciaalbier-bus en een uitgebreide wijn- en cocktailbar.

Muziek, kunst en een theater
Muzikanten en kleinkunstenaars krijgen een podium in de kamer van de ‘BurgeRmeester van TREK’. Een theaterkaravaan trekt door het park om bezoekers te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor plezier. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de funk-, soul- en dance-hits uit de eighties.

Winnen
Wat houdt de TREK-tocht in? 

  • 3 gerechtjes p.p.
  • 3 Festival TREK glazen (t.w.v. 7,50) 
  • 1 fles Slurp wijn
  • 3 Disaronno SouR cocktails

Stuur uiterlijk 1 juni een mail naar DUBprijsvraag@uu.nl met hierin je naam en telefoonnummer. Maar we willen je ook vragen om, als je wint, een foto met ons te delen van je dagje/avondje TREK. 

Facebook Twitter Whatsapp Mail